Bétel má vedoucí pro ženské středisko

Před časem jsme vás informovali, že misionáři manželé Tiší, kteří vedou komunitu Bétel pro závislé, hledají novou vedoucí ženského střediska. Máme dobrou zprávu: nová vedoucí se už našla. V současné době finišuje rekonstrukce budovy střediska a je naděje, že v půlce března by se mohlo otevřít.

Současná doba s sebou ale stále nese množství dalších výzev. Předně by bylo dobré, aby se našla ještě druhá vedoucí na střídání. Protože zároveň bylo nutné přijmout další administrativní pracovní sílu, potřebuje Bétel zázrak, aby našel finance na zaplacení tří nových zaměstnanců. To vše v době, kdy jeden z hlavních zdrojů peněz pro samofinancování střediska, bazar s nábytkem nabytkovafarma.cz, může fungovat pouze přes internet. Další služby, tj. renovace nábytku a stěhování, zatím fungují.

Pokud byste chtěli Bétel v této době podpořit, můžete využít některé z jejich služeb. Pokud byste jim chtěli poslat finanční dar, můžete tak učinit na nás účet č.ú. 577409193/0300 s var. symbolem 900 nebo pomocí portálu Darujme.cz v pravém sloupci.

Poslední zprávy z Bételu: